-

MAIM-Solar

Europe's first high-end circular artwork

Circular Artworks

Onze missie

MAIM Amsterdam wil impact maken in de wereld van de reststromen. We vragen aandacht voor de grote recycling opgave in de zonnepanelen industrie door zonnepanelen waarvan de levensduur voorbij is te transformeren tot unieke kunstobjecten. Hiermee introduceren we als eerste in Europa hoogwaardige circulaire kunst: MAIM Solar.

Door kunst op oude zonnepanelen te maken hebben we met MAIM-Solar al:

Ca. 0 KG
Co2 bespaard

Help ons mee de uitstoot van Co2 te reduceren

Zonnepanelen hebben een gemiddelde levensduur van 25 jaar. dit betekent dat de eerste zonnepanelen nu worden afgeschreven. Hoewel zonne-energie erg duurzaam is, geldt dit nog niet voor de zonnepanelen. Het recyclen van een zonnepaneel kost ongeveer 12 kilogram Co2. MAIM Amsterdam heeft een unieke manier gevonden om deze panalen te upcyclen zonder uitstoot van Co2 door ze te verwerken als unieke kunstobjecten.

Wij zijn een collectief van gedreven en betrokken mensen die het belangrijk vinden om een wereld te creëren die voor iedereen werkt. Zo een wereld begint met duurzaamheid. Wij maken dit tot onze missie.

Events

MAIM Solar @ CIRCL ABN AMRO

Oktober 2022, Gustav Mahlerlaan - Zuidas

Sustainable

MAIM Solar @ Solar Solutions International

MAIM Solar @ Huis & Energie beurs

Sustainable Development Goals (SDG's)

Samen naar een duurzame toekomt.

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken vóór 2030. Alle lidstaten van de Verenigde Naties hebben zich verbonden aan de SDG’s en wij dragen hier ook graag aan bij.

Meer weten? Lees hier wat de SDG’s inhouden en zet je samen met ons in voor een duurzame toekomst. 

MAIM Solar

MAIM Solar voor jou?

Geïnspireerd door de natuur, beter voor de wereld

Wil je meehelpen in onze missie?  Is MAIM Solar iets voor jou? Neem contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs om vrijblijvend jouw wensen voor een uniek kunstwerk te bespreken.

Contacts

Voor vragen kunt u mailen

info@maimamsterdam.com

Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. MAIM Amsterdam - KvK 55232795 - BTW Nummer NL002309719B90